Uppsala Tjejjour

Wefixit har valt att stödja Uppsala Tjejjour under 2016. Vid alla order över 1500:- som läggs i våra nätbutiker kommer Wefixit avsätta 30:- till Uppsala Tjejjour.
Att stödja Uppsala Tjejjour känns otroligt viktigt, speciellt i tider som dessa. Och att känns bra i hjärta och själ att stödja deras verksamhet gör ju inte saken sämre.

Om Uppsala Tjejjour
Uppsala Tjejjour jobbar ideellt med att stötta och peppa alla som definierar sig som tjejer. Via chatt, mejl och frågelåda kan tjejer kontakta oss helt anonymt och prata om vad som helst. Tjejer kontaktar oss av väldigt olika anledningar, vissa vill bara småprata lite medan andra mår väldigt dåligt. Många lider av psykisk ohälsa eller har blivit utsatta för sexuella övergrepp. Alla som jobbar ideellt i tjejjouren är själva tjejer och är mellan 18-30 år.

Att det går att kontakta oss anonymt över nätet gör att det är enkelt och riskfritt för tjejer att höra av sig till oss. Detta gör att vi får ta del av berättelser som tjejerna inte vågar berätta för någon annan. Vi kan därför fånga upp både små problem som i framtiden riskerar att växa om de inte uppmärksammas och stora problem som annars blir en del av mörkertalet. En av våra ambitioner är att kontakten med oss ska hjälpa tjejer att våga ta hjälp från andra instanser såsom socialtjänst, polis eller sjukvård. Vi har ett brett kontaktnät och hjälper tjejer med rätt kontaktväg.

Unga tjejer är en utsatt grupp i vårt samhälle – vårt arbete behövs!

Läs mer

25.000 kr i stöd

Diabetes3

Tack till alla ni kunder som handlat i vår shop för kontorsmateriel. Ni har bidragit med ett stöd på 25 000:- som Wefixit skänkt till Barndiabetesfonden.

 

Läs mer

Ny hemsida av Wasabi Web!

Äntligen lanserar vi vår nya hemsida! Vi har tillsammans med vår webbyrå Wasabi Web tagit fram ett utseende och layout som vi hoppas skall tilltala våra besökare. Vi har bland annat gjort det enklare att hitta våra nätbutiker, där ni kan köpa allt från profilprodukter till kontorsmateriel och trycksaker. Under hösten kommer vi med ytterligare nätbutikslösningar inom profilkläder.
Kom gärna med feedback!

Läs mer

Samarbete med Samsung

Under våren 2015 har vi inlett samarbete med Samsung gällande multifunktionsmaskiner och monitorer/digitala skyltsystem. Koreanska Samsung har produkter inom många olika områden, och produkterna håller alltid hög kvalité och användarvänlighet. Samsung ligger också långt framme när det gäller nytänkande och kreativitet. Samsung multifunktionsmaskiner med Android som operativsystem känns helt rätt i tiden. Välkommen in för en presentation!

Läs mer